Skip to content

Historia

Desea Engineering Oy on vuonna 2005 perustettu kotkalainen insinööritoimisto, jonka taustalla on vuosikymmenien rautainen kokemus suunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä teollisuuden eri sektoreilla.

Nykyisin toimitilamme sijaitsee Kotkan Mussalon nestesatamassa eturivin näköalapaikalla nykyaikaiseen kemikaaliterminaali teollisuuteen.

Asiakaskuntamme käsittää laajan kirjon teollisuutta sekä Suomessa, että muualla Euroopassa.

 

Työkalut

Suunnittelutyö tehdään nykyaikaisin menetelmin 3D-mallinnuksena. Päätyökaluna käytämme kotimaista Vertex G4 Plant laitossuunnitteluohjelmistoa. Asiakkaiden käyttöön 3D-mallien tarkastelua varten on ladattavista Vertexin kotisivuilta maksuton VertexViewer.

Lisäksi käytössämme on rajapintaohjelmistona AutoCad LT, jolloin voimme asiakkaan niin halutessa toimittaa esim. PI-kaaviot aidossa dwg-ympäristössä laadittuina.

CAD-ohjelmistoista on käytössämme aina tuorein ohjelmistoversio.

Painelaitteiden lujuuslaskelmat teemme VVD-ohjelmistoa käyttäen pohjautuen EN13445 ja EN13480-3 standardeihin. Lisäksi on tarvittaessa mahdollista toimia myös ASME VIII, PD5500, AD 2000 Merkblatt, TBK2 tai TKN mukaisesti.

Teräsrakenteiden lujuuslaskentaan käytämme Vertex G4 FEA-optiota.

Lisäksi käytössämme on lukuisia eri toimittajien ohjelmistoja eristysten yms. mitoitukseen, sekä luonnollisestikin tavanomaiset ohjelmistot toimistorutiineihin (MS-Office, Acrobat jne.)

Tietokonekalustomme on ajantasaista ja tarvittaessa myös mobiilikäyttöön soveltuvaa, eli voimme toimia myös asiakkaan tiloissa tarjoten esimerkiksi presentaatiotilaisuuksia 3D-malleista dataprojektorilla heijastettuina.

Tekninen suunnittelu pohjautuu nykyisin yhä enenevissä määrin erilaisiin standardeihin, joita on käytössämme kattava valikoima SFS-, PSK, ASME-käsikirjoina ja erillisinä standardeina. Kirjastoa päivitetään jatkuvasti.

Desea Engineering Oy on PSK:n jäsenyritys

Soita: 040-548 7005 tai jätä soittopyyntö
Luotettava_kumppani